Előfizetői tartalom

Videó: erődemonstrációt tartottak az orosz tankok, ez már az új offenzíva előkészülete?

Portfolio
A Reuters közölte a fehérorosz védelmi minisztérium által készített felvételeket, amelyeken állítólag a Fehéroroszországban zajló fehérorosz-orosz hadgyakorlat látható. A videókon T-72-es tankok és gépfegyveres katonák gyakorlatozása látható. Az ukrán katonai vezetés várakozásai szerint egy nagyobb orosz offenzívára készülnek, amely már januárban, de valószínűleg inkább tavasszal érkezhet keletről, délről vagy akár a mostani hadgyakorlatoknak otthont adó, Putyin-szövetséges Fehéroroszországból.

A fehérorosz védelmi minisztérium által közzétett, állítólag Fehéroroszországban készült felvételeken tüzelő T-72-es tankok láthatóak, amelyeket gépfegyverekkel lövöldöző katonák vesznek körül, miközben egy ismeretlen fehérorosz katona kommentálja, hogy a csapatok katonai taktikákat ismertetnek egymással. Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 19. Videóra vették, mi marad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés