Előfizetői tartalom

Titokzatos háttérhatalom juttatta Oroszország élére Putyint? – Feltárulnak az elnök belső körének titkai

A Financial Times egykori moszkvai tudósítója, Catherine Belton monumentális könyvben írja le, hogyan vált a szovjet titkosszolgálat drezdai ügynökéből, Vlagyimir Putyinból a KGB embereinek segítségével Oroszország elnöke, majd hogyan gyűrték együtt maguk alá Oroszországot, és játszották ki a Nyugatot. Valóban az egykori KGB tért vissza Putyinnal az Oroszországi Föderáció élére? Erre a kérdésre keresi a választ a kötet, miközben megszóltatja az elmúlt közel négy évtized több fontos szereplőjét is.

Perbe fogott könyv mutatja be Putyin fölemelkedését Angolul 2020-ban, magyarul 2022-ben látott napvilágot a Financial Times 2007 és 2013 közötti moszkvai tudósítója, Catherine Belton Putyin emberei: Hogyan szerezte vissza a KGB Oroszországot, és gyűrte maga alá a Nyugatot (Putin's People: How the KGB Took Back Russia and Then Took On the West) című könyve, amelyet megjelenése évében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés