Előfizetői tartalom

Abszurd jóslatok jöttek a Kremlből - Magyarországot is súlyos vádak érték

Portfolio
Kifejezetten meredek jóslatokat írt ki Twitter-oldalára Dimitrij Medvegyev, volt orosz elnök, jelenleg az orosz nemzetbiztonsági tanács elnöke a 2023-as évre. Az nem világos, mennyire szánja csupán trollkodásnak a gondolatsort a jelenleg is aktív és befolyásos orosz politikus, mindenesetre a jóslatok egy része kifejezetten szürreálisnak tűnik és van olyan is, amely Magyarországot közvetlenül említi.

Medvegyev gondolatsorát azzal kezdi, hogy látja, hogy verseny folyik a 2023-as évre vonatkozó, kifejezetten „futurisztikus és abszurd” jóslatok tekintetében, ezért közzéteszi a „mi hozzájárulásunkat a témában.” Érdemes megjegyezni, hogy az orosz politikus többesszámot használ, tehát nem csupán saját gondolatait ismerteti. Medvegy jóslatai a következők: 150 dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés