Előfizetői tartalom

A Kreml tagadja, hogy lángot csiholna a balkáni lőporos hordónál

Portfolio
Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő szerdán kijelentette, Oroszország támogatja Szerbia törekvéseit az észak-koszovói szerb kisebbség megvédésére, de tagadta, hogy szítanák a feszültséget, hogy ezzel káoszt keltsenek a Balkánon – írja a Reuters. A hírügynökség arról is beszámolt, hogy az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezték azt a volt koszovói szerb rendőrt, Dejan Pantićot, akit azzal vádolnak, hogy december 6-án egy szolgálatban lévő koszovói rendőrre támadt.

Peszkov: támogatjuk Belgrádot Xhelal Svecla koszovói belügyminiszter kedden azt mondta, Szerbia Oroszország támogatásával destabilizálni akarja Koszovót azzal, hogy támogatja a fontos útvonalakon barikádokat emelő észak-koszovói szerb tüntetőket. A miniszter kijelentését megelőzte, hogy hétfőn elrendelték Szerbia hadseregének megmagasabb fokú készültségét a koszovói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés