Előfizetői tartalom

Áll a bál Romániában, a magyar vezetést vádolják

Portfolio
Adrian Cozma román parlamenti képviselő szerint Szatmárnémeti magyar vezetősége meggyalázta a románság latin gyökereit, mivel túl közel került egy közvécé az anyafarkas emlőiből táplálkozó Romulusz és Rémusz szobrához. A városi önkormányzat azonnal lépett, és hozzátették: a kivitelező hibája, hogy oda került a vécé, ők változtatták meg az eredetileg kijelölt helyet.

Elköltöztettek egy közvécét Szatmárnémetiben, miután az egyik román parlamenti képviselő heves kirohanást intézett amiatt, hogy túl közel volt az anyafarkas emlőiből táplálkozó Romulusz és Rémusz szobrához. Adrian Cozma, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) Szatmár megyei szervezetének elnöke szerint ezzel a város magyar vezetősége meggyalázta a románság latin gyökereit....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés