Előfizetői tartalom

Többéves konfliktus megoldásában közvetítene Moszkva

MTI
|
Portfolio
Szergej Sojgu orosz, Hulusi Akar török és Ali Mahmúd Abbász szíriai védelmi miniszter Moszkvában háromoldalú megbeszélést folytatott, amelyen megvitatták a szíriai válság és menekültprobléma megoldásának módjait, valamint a Szíria területén lévő szélsőséges csoportok elleni közös erőfeszítéseket – közölte szerdán az orosz védelmi minisztérium.

A tárca szerint a felek konstruktívnak minősítették a párbeszédet. A török védelmi minisztérium szerint a megbeszélésen részt vett a török hírszerzés vezetője, Hakan Fidan, illetve a szír hírszerzés vezetője, Ali Mamlouk is – írja a Reuters, amely szerint a találkozó világos jele annak, hogy normalizálódik a viszony Ankara és Damaszkusz között, amely a több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés