Előfizetői tartalom

Mire készülnek az oroszok? – Hatalmas védelmi rendszerekről készültek felvételek

Portfolio
A közösségi médiába felkerült felvételek alapján megállapítható, hogy az orosz haderők hatalmas, összefüggő védelmi rendszerek kiépítésébe kezdtek a Zaporizzsjai régió területén, a jelenlegi frontvonaltól pár kilométernyire. Az újonnan kialakított védelmet erődítmények, lövészárkok és tankakadályok alkotják és több, mint 100 kilométer hosszan húzódnak.

Oroszország hónapok óta készül egy déli irányú ukrán támadásra, és lövészárkokból, tankakadályokból, néhol pedig erődítményekből álló védelmi rendszert emeltek. December végére az egész régióban elkészülni látszik az összefüggő rendszer. A védelmi vonal kezdőpontja a Zaporizzsjai régió nyugati részén, a Dnyeper mentén található Vaszilivka városa. ️Anti-tank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés