Előfizetői tartalom

Villámháborúra készültek, a túlélésért küzdenek – Az orosz hadigépezet legsúlyosabb kudarcai Ukrajnában

Több mint tíz hónapja zajlik az ukrajnai háború, pedig mára már nyilvánvalóvá vált az, hogy Oroszország egy gyors, mindent elsöprő győzelemre készült. Cikkünkben összeválogattuk nektek azt a tíz történetet, melyek Moszkva legarcpirítóbb katonai kudarcainak tekinthetők. Felrobbanó hidak, elsüllyedő hadihajók, gyengélkedő légvédelem, és néhány rossz helyen készített fénykép.

10. A közösségi média átka – Ártatlan fotónak indult, rakétacsapás lett belőle A háború során koránt sem volt egyedi eset az, hogy az ukrán drónok, valamint rakétatüzérség a közösségi médiaoldalakra feltöltött fényképek alapján talált meg orosz célpontokat. Láthattunk példát arra, hogy egy orosz turista fotózkodott egy SZ-300-as légvédelmi rakétarendszerrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés