Előfizetői tartalom

Magyar származású csaló verhette át az ukrán haderőt – Hatalmas a kár

Portfolio
Nyomozást indítottak az ukrán hatóságok Emese Fajk, magyar felmenőkkel rendelkező, ausztrál állampolgárságú nő ellen, mivel felmerül a gyanúja annak, hogy több millió dollárnyi egészségügyi felszerelést és adományt tulajdonított el, melyet külföldről küldtek az ukrán fegyveres erőknek és az ország civil lakosságának – értesült a Daily Mail.

Emese Fajk az ukrán idegenlégió egyik kommunikációs igazgatója, aki tavaly áprilisban csatlakozott az ukrán fegyveres erőkhöz, külföldi önkéntesként. Ausztráliát azért hagyta el, mert 4,2 millió ausztrál dolláros kárt okozott egy valóságshowhoz köthető csalással, majd rövid ideig Portugáliában élt, ahol akkori élettársát és főbérlőjét rövidítette meg jelentősebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés