Előfizetői tartalom

Zárulnak az ajtók Netanjahu előtt

MTI
Elhalasztották Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek az Egyesült Arab Emírségekbe tervezett jövő heti látogatását, valamint számos muzulmán ország, köztük Jordánia is tiltakozott Itamár Bengvír izraeli nemzetbiztonsági miniszter kedd reggeli templomhegyi látogatása miatt - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Bengvír templomhegyi látogatása után várhatóan egy későbbi januári időpontra halasztották Netanjahu első, korábban a jövő hétre tervezett külföldi útját az Egyesült Arab Emírségekbe. A miniszterelnöki hivatal illetékesei tagadták a lapnak, hogy összefüggés lenne Bengvír kedd reggeli templomhegyi vizitje és az emírségekbeli utazás késlekedése között, szerintük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés