Előfizetői tartalom

Ilyen botrányt még nem látott a brit királyi család: tettlegességig fajult Harry herceg és Vilmos herceg viszonya

MTI
|
Portfolio
Tettlegességgel vádolja megjelenés előtt álló új könyvében bátyját, Vilmos brit trónörököst Harry herceg. Bár a Spare (Tartalék) című könyv csak januárban kerül a könyvesboltokba, a Guardian megszerzett egy előzetes példányt, és részleteket közölt az írásból. Harry állítása szerint az eset során a trónörökös elvesztette önuralmát, és káromkodások közepette közelített felé, majd nekiesett, a gallérjánál fogva a konyhapadlóra teremtette, "látható sérüléseket" okozva neki.

A Spare (Tartalék) című 416 oldalas memoárkötet január 10-én kerül világszerte a könyvesboltokba, a Guardian című brit lap azonban, amelyhez eljutott egy előzetes példány, már csütörtökön közölt néhány részletet a műből. A legnagyobb feltűnést az a rész keltette, amelyben Harry - III. Károly király és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - felfedi, hogy Vilmos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés