Előfizetői tartalom

Újabb meghökkentő részlet Harry herceg könyvéből: 25 embert ölt meg

Portfolio
Harry herceg emlékirataiban azt írja, hogy 25 embert ölt meg, miközben Afganisztánban szolgált - adta hírül a Sky News. Nem ez az egyetlen meghökkentő részlet a hamarosan megjelenő, azonban idejekorán kiszivárgott könyvből: ahogy korábban beszámoltunk róla, hogy tettlegességgel vádolja megjelenés előtt álló új könyvében bátyját, Vilmos brit trónörököst Harry herceg.

Harry herceg 10 évet töltött a hadseregben, köztük két afganisztáni frontszolgálatot. A Spare című könyvében ezt írja: "A legtöbb katona nem tudja pontosan, hány gyilkosságot tudhat magáénak. Harci körülmények között gyakran válogatás nélkül lőnek. Az Apache-ok és laptopok korában azonban mindent, amit a két szolgálati bevetés során tettem, feljegyeztek és időbélyegzővel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés