Előfizetői tartalom

Meglepő látogatást tett Biden, új intézkedéseket jelentett be

MTI
Joe Biden amerikai elnök hivatalba lépése óta első alkalommal látogatott az Egyesült Államok Mexikóval szomszédos határszakaszára, ahol az elmúlt két évben egyre növekvő számú illegális bevándorlót regisztrálnak a hatóságok. Az elnök csütörtökön jelentette be, hogy vasárnap felkeresi a texasi határszakaszt, látogatása során pedig új intézkedéseket jelentett be. Texasból az elnök Mexikóvárosba utazott tovább, ahol hétfőn és kedden részt vesz az észak-amerikai országok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján. Ez Biden első útja Mexikóba, mióta ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Az elnök vasárnap délután érkezett az illegális migráció miatt hatalmas nyomás alatt álló El Paso texasi határvárosba. Joe Biden találkozott a határvédelmi hatóságok tisztségviselőivel és vezetőivel is. El Paso repülőterén Gregg Abbott, Texas kormányzója fogadta az elnököt, és átadta neki a bevándorláspolitika átalakítására vonatkozó javaslatait tartalmazó levelét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés