Előfizetői tartalom

Reagált Oroszország a védelmi minisztériumot ért kritikákra

Portfolio
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője reagált az orosz védelmi minisztérium által kiadott hétfői hadi jelentés igazságtartalmát ért vádakra, miszerint 600 ukrán katonával végeztek Kramatorszk közelében. A szóvivő ezzel kapcsolatban elmondta, az orosz védelmi minisztérium a hiteles információk fő forrásának számít Oroszországban – írta meg a Reuters.

Dmitrij Peszkovot, a Kreml szóvivőjét kérdezték arról, hogy mit gondol az orosz védelmi minisztérium hétfő reggeli jelentéséről, amely szerint mintegy 600 ukrán katonával végeztek egy Kramatorszkot ért rakétacsapás során. Az orosz milbloggerek és a közösségi médiában terjengő felvételek szerint ugyanis Kramatorszkot tényleg érte rakétacsapás, de nem találta el a kijelölt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés