Előfizetői tartalom

Videó: drón jelent meg az ukrán fronton harcoló katonák fölött, de ami ezután történt, arra senki nem számított

Portfolio
A háború eleje óta mind az orosz, mind az ukrán katonák nagy számban használnak civil, kamerával felszerelt drónokat arra, hogy aknagránátokat és kézigránátokat dobáljanak egymásra. Most előkerült a frontvonalról egy olyan felvétel, amely emberek megrázó halála vagy súlyos sérülése helyett pozitív fordulattal ér véget.

Szinte napi szinten lehet látni videókat arról, hogy az oroszok és az ukránok civil piacra készült drónokkal aknagránátokat dobálnak egymásra. Az ilyen felvételek általában kifejezetten felkavarók, hiszen jól látszik rajtuk, ahogy katonák halnak meg vagy sérülnek meg súlyosan. Most a változatosság kedvéért egy pozitívabb töltetű videó jelent meg egy frontvonalon dolgozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés