Előfizetői tartalom

Új főparancsnok a háború élén, végóráit éli Szoledár, Leopardokat kap Ukrajna – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Jevgenyij Prigozsin, a Wagner orosz zsoldoshadsereg vezetője bejelentette a Donyeck megyei város, Szoledár elfoglalását. Ukrajna tagadja, hogy elesett volna a település. Szergej Sojgu védelmi miniszter a vezérkari főnököt, Valerij Geraszimovot nevezte ki az Ukrajnában harcoló erők főparancsnokává. Az eddigi főparancsnokot, Szergej Szurovikin tábornokot a helyettesévé fokozta vissza. Andrzej Duda lengyel elnök bejelentette, Leopard 2-es típusú tankokat kaphat Ukrajna. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. január 12. 06:28 Megosztás Háborús híreink csütörtökön is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 01. 12. Dúlnak a harcok Donyeckben, megtört a jég, jönnek a tankok Ukrajnának - Háborús híreink csütörtökön ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés