Előfizetői tartalom

Vallottak az oroszok: így áll a helyzet Szoledárnál

Portfolio
Egy, az oroszok által a megszállt donyeci régióban beiktatott tisztviselő csütörtökön kijelentette, az orosz csapatok még mindig nem szerezték meg a teljes ellenőrzést Szoledár fellett. Andrej Bajevszkij szerint továbbra is maradtak „ellenállási gócpontok” a településen. A beiktatott tisztviselő állítása szembemegy a reggeli hivatalos orosz jelentéssel, amely szerint az utolsó ukrán egységek ellenállását is felszámolták – írta meg a Reuters.

Jevgenyij Prigozsin, az oroszok oldalán közel 40 ezer fővel harcoló Wagner-zsoldoshadsereg nagyhatalmú vezetője szerdán bejelentette, a város a településért harcoló zsoldosok teljes ellenőrzése alá került.  Volodimir Zelenszkij ukrán elnök cáfolta az állításokat. Jelenleg még mindig van néhány kisebb ellenállási gócpont Szoledárban. A mieink most ezeket az állásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés