FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Autós portálokat vett az AutoWallis

Portfolio
Korábbi terveivel összhangban az AutoWallis megvásárolta a JóAutók.hu és az Autó-Licit.hu portálokat működtető Net Mobilitás Zrt-t, ezzel az online értékesítés felé nyit a csoport. A lépés jól illeszkedik a magyar tőzsde autós vállalatának korábban meghirdetett stratégiájába, melynek célja, hogy az AutoWallis az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

Az AutoWallis tavaly ősszel bejelentett szándékával összhangban megállapodást írt alá a JóAutók.hu és Autó-Licit.hu portálokat üzemeltető Net Mobilitás Zrt. akvizíciójáról, melyet az AutoWallis többségi tulajdonosának, a WAM Zrt-nek a leánycégétől a WAM Immobilia Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Zrt-től és a Car Alliance Kft-től vásárolt meg. A Net Mobilitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés