Előfizetői tartalom

Hivatalos: elesett Szoledár, a védelmi minisztérium azt is elárulta, mi következik ezután

Portfolio
Az orosz védelmi minisztérium hivatalos közleménye szerint január 12-én, csütörtökön az orosz fegyveres erők megszerezték a Szoledár városa feletti teljes ellenőrzést. A minisztérium bevallása szerint a város elfoglalása jelentős előrelépést jelent a donyeci hadműveletekben a következő lépésnek pedig Bahmut elfoglalását tekintik – írta meg a Reuters.

Az orosz védelmi minisztérium péntek délutáni közleményében vetett véget a találgatásoknak és spekulációknak azzal, hogy bejelentette: Oroszország hosszas harcokat követően elfoglalta a Donyec-medencében található Szoledár városát. Az egykor 10 ezer fős sóbányaváros alig 7 kilométerre északkeletre található a hónapok óta ostrom alatt álló Bahmut városától. Az orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés