Előfizetői tartalom

Becsúszással szerelnek az ukránok az eheti sufnituning versenyen

Portfolio
Az ukrajnai háború során számtalan példát láthattunk arra, hogy a katonák kreativitásának semmi sem szab gátat akkor, amikor a megkérdőjelezhető hatékonyságú harctéri fejlesztésekről van szó. A fehéroroszok furcsa rakétaelhárító rendszerétől az oroszok kifejezetten kreatív álcázási módszeréig több ilyen felvételről is adtunk már hírt, Ukrajna azonban úgy tűnik, a Mad Max filmsorozatot is képes alapul venni.

Az egyébként kifejezetten légi járműveken, első sorban harci helikoptereken alkalmazott nem irányított rakéták indítására szolgáló konténereket nem először láthatjuk szárazföldi járművekre fölapplikálva, decemberben például egy BMP-1-es gyalogsági harcjárműre hegesztettek föl két ilyen fegyvert, melyet így igyekeztek rakétatüzérségként alkalmazni, a mostani fotón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés