Előfizetői tartalom

Tűzoltásba kezdett Oroszország, miután lelőhették a lelőhetetlen rakétáját

Portfolio
A Kreml hétfőn közölte, hogy az orosz erők nem támadnak szándékosan lakóépületeket Ukrajnában, két nappal azután, hogy Dnyipro városában egy lakóházat ért találat egy nagyszabású orosz rakétatámadás következtében. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője beszédében utalást tett arra, hogy az ukrán légvédelem is felelős az épületbe csapódó rakétáért – írta meg a Reuters.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn egy újságírókkal folytatott telefonbeszélgetés során kijelentette: Az orosz fegyveres erők nem csapnak le lakóépületekre vagy szociális infrastrukturális létesítményekre. A támadások katonai célpontok ellen történnek, akár nyilvánvalóan, akár álcázva. Az ukrán légierő korábbi tájékoztatása szerint a lakókomplexumot egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés