Előfizetői tartalom

Félelmetes videó bukkant fel a dnyiprói rakétacsapásról, amely egy zsúfolt paneltömböt ért

Portfolio
Az ukrán hatóságok kedden egy gyermek holttestére bukkantak az ukrán Dnyipróban orosz rakétacsapás nyomán szétrombolt lakóház romjai között, ezzel 41-re emelkedett a halálos áldozatok száma. További 25 lakót eltűntként tartanak nyilván, egyre kisebb az esély, hogy bárkit is élve találnak meg közülük. A szörnyű tragédiát megelőző másodpercekről egy autós készített videófelvételt.

Rob Lee katonai elemző, az amerikai Külpolitikai Kutatóintézet vezető munkatársa is megosztotta azt a Twitteren terjedő felvételt, melyen a dnyiprói paneltömböt rakétatalálat éri: Footage of the missile impact. 4/ https://t.co/TJpPFlGWDc— Rob (Lee) January 17, 2023 Mint azt a brit védelmi minisztérium hírszerzési jelentése kedden megírta, a támadást - mely az oroszok állítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés