Előfizetői tartalom

Meghosszabbította Pier Antonio Panzeri fogva tartását a belga ügyészség

MTI
Az illetékes belga ügyészség meghosszabbította az Európai Parlamentet érintő korrupciós ügy egyik gyanúsítottja, Pier Antonio Panzeri volt olasz szocialista EP-képviselő fogva tartását - közölte a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap kedden. A beszámoló szerint Pier Antonio Panzeri, aki jelenleg a Fight Impunity nevű, brüsszeli székhelyű civil szervezet elnöke, kedden Brüsszelben megjelent az illetékes belga ügyészég előtt.

Ügyvédje, Laurent Kennes az ülést követően arról tájékoztatott, hogy a meghallgatáson védence visszavonta a fogva tartása elleni fellebbezését. Az ügyvéd újságíróknak nyilatkozva felháborodásának adott hangot amiatt, hogy az ügynek számos részlete jelent meg a sajtóban, és azt mondta, a kiszivárogtatások alááshatják a vizsgálat hitelességét, és sérthetik a védelemhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés