Előfizetői tartalom

Most már egyre biztosabb: Putyin hamarosan elveszíti nélkülözhetetlen fegyvereit

Portfolio
A Reuters értesülése szerint Oroszország fokozza az Sz-300-as és Sz-400-as légvédelmi rendszerek használatát földi célpontok elleni csapások végrehajtására, ami arra utal, hogy Moszkva ballisztikus rakétakészletei fogyóban vannak. A legutóbbi támadás során nagyobb számban bevetett H-22-es rakéták is köztudottan pontatlanok, ami azt mutatja, Oroszország nagy hatótávolságú csapásmérési képességeivel komoly gondok adódhattak.

Jurij Ihnat az ukrán hírszerzésre hivatkozva azt állította, hogy Oroszországnak kevesebb mint 100 darab modern Iszkander ballisztikus rakétája maradhatott. Hozzátette, hogy Oroszország ehelyett az Sz-300-as és Sz-400-as rendszereit használja a földi célpontok bombázására, mert ahhoz még bőségesen van lőszer. Az ellenség megpróbálja kihasználni a megmaradt lehetőségeit, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés