Előfizetői tartalom

Csúnya bakit vétettek az oroszok: jobb, ha Putyin nem látja ezt a térképet 

Portfolio
A svédországi orosz nagykövetség egy, a Twitteren közzétett fényképpel akarta bizonyítani, mennyivel olcsóbbak az üzemanyagárak Oroszországban és hű szövetségesénél, Fehéroroszországban. A nagy sietségben azonban nem vette észre: a térkép készítője a Krím-félsziget és a Donbász annexióját nem ismerte el, így a publikált fényképen mindkét régió Ukrajna részét képezi.

Kedd este Oroszország svéd nagykövetsége egy fényképet publikált a hivatalos Twitter-oldalán, amelyen egyes európai országok benzin-átlagárai látszódnak. A térkép látszólag az orosz blokk olcsóságát hivatott közvetíteni, hiszen míg egyes európai országokban (Finnország, Norvégia, Izland, Dánia) 2 euró felett van a benzin átlagára, addig a kontinens legolcsóbb országának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés