Előfizetői tartalom

Megindulnak az Abrams harckocsik Ukrajnába? - Akár a héten újabb fegyverszállítmányról dönthet az Egyesült Államok

Portfolio
Az Egyesült Államok legutóbb két hete jelentette be azt, hogy újabb fegyverszállítmányt tervez küldeni Ukrajnának, mely lőszerkészletek mellett modern Bradley gyalogsági harcjárműveket, és Paladin önjáró lövegeket is tartalmazni fog, de úgy tűnik, akár a hét végéig döntés születhet egy újabb csomag összeállításáról – írja a CNN.

John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács stratégiai kommunikációs koordinátora a CNN-nek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: valószínűleg még a héten hallani fognak újabb fegyvercsomagokról Kirby nem részletezte azt, hogy az új csomag pontosan milyen eszközöket fog tartalmazni, azt viszont elmondta, hogy Washington figyelemmel kíséri azt, hogy Ukrajnának milyen fegyverekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés