Előfizetői tartalom

Új módon segítenének a bevándorlóknak az Egyesült Államokban

MTI
Az 1980-ban indult amerikai menekültbefogadási program eddigi "legmerészebb innovációjának" nevezte csütörtökön Antony Blinken amerikai külügyminiszter a menekültek egyéni pártfogolását lehetővé tévő új kezdeményezést, amelynek indulását csütörtökön jelentette be a külügyi tárca. A miniszter szerint a szponzori lehetőségek a társadalom széles körét motiválhatják a rászorulók megsegítésére.

A Welcome Corps nevet viselő program amerikai állampolgárok vagy állandó lakosok legalább ötfős csoportjai számára biztosít lehetőséget arra, hogy pénzügyi hozzájárulásukkal támogassák egy-egy menekült letelepédését és beilleszkedését az amerikai társadalomba. A szponzorcsoportoknak minden menekült számára legalább 2275 dollár támogatást kell biztosítaniuk. A program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés