Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat: Németország hajlandó a Leopardok szállítására, mások viszont nem

Portfolio
Boris Pistorius német védelmi miniszter pénteken tagadta, hogy Berlin egyoldalúan akadályozná a Leopard harckocsik Ukrajnának történő szállítását. Az új védelmi miniszter kijelentette, a német kormány kész gyorsan lépni a kérdésben, ha a szövetségesek között konszenzus alakul ki, azonban hozzátette, nem sikerült döntést hozniuk az ügyben – írta meg a Reuters.

A németországi Ramstein légibázison tartott csúcstalálkozón újságíróknak nyilatkozva Pistorius tagadta, hogy Berlin a harckocsik küldése mögött álló egységes koalíció útjában állna. Vannak pro és kontra érvek a harckocsik szállításával kapcsolatban, és a majdnem egy éve tartó háború egész helyzetét minden ilyen lehetőséget mérlegelni kell - mondta mondta Pistorius...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés