Előfizetői tartalom

Nem kapnak még Leopard-2-eseket az ukránok, mégis örülnek – Háborús híreink szombaton

Portfolio
A németországi Ramstein légibázison a pénteki NATO-egyeztetésen végül nem született még döntés arról, hogy Leopard-2-es harckocsikat küldenének a németek az ukránoknak, de arról döntés született, hogy Lengyelországban megkezdődik az ukrán katonák kiképzése ilyen harckocsik kezelésére és emiatt az ukrán védelmi miniszter áttörésről beszélt, ami az első lépést jelenti az ilyen eszközök Ukrajnába kerüléséhez. Közben az Egyesült Államok óva intette az ukránokat, hogy még azelőtt átfogó támadást indítsanak az oroszok ellen, hogy megérkeznének a most megígért fegyverek, a török elnök pedig újfent felajánlotta a háborús felek közötti közvetítését a tűzszünet elérése érdekében. Háborús híreink szombaton az alábbi hírfolyamban olvashatók.

2023. január 21. 21:03 Megosztás Elismerte Ukrajna: újabb frontot nyitottak az oroszok, 25 település került tűz alá Az ukrán katonai vezérkar megerősítette, hogy új orosz offenzíva indult Zaporizzsja megyében – írja a Kyiv Independent. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés