Előfizetői tartalom

Videó: megérkeztek a tankgyilkos amerikai páncélosok Ukrajna szomszédjába

Portfolio
A Twitteren jelentek meg először azok a felvételek, melyeken azok az amerikai gyártmányú Bradley M2 gyalogsági harcjárművek láthatóak amint Lengyelországon szállítják keresztül őket. Washington nemrég tett ígéretet arra, hogy Kijevnek is szállítani fognak a páncélosokból, a videón látható példányok azonban minden bizonnyal nem ezzel a célzattal érkeztek Európába.

Január 11-én érkezett a hír, mely szerint az Egyesült Államok egy dandárnyi katonát, és katonai járművet küld Lengyelországba és Litvániába, a NATO keleti szárnyának megerősítése érdekében. A videón szereplő, vonatokra pakolt M2 Bradley gyalogsági harcjárművek minden bizonnyal ehhez a katonai egységhez tartoznak. A témáról itt írtunk bővebben A Bradley M2 az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés