Előfizetői tartalom

Kő kövön nem maradt: látványos felvételen, ahogy ukrán rakéta-sorozatvetők hada egyszerre nyit tüzet az orosz állásokra

Portfolio
Közösségi oldalakon látható az ukrán fegyveres erők által közzétett felvétel, amint több rakéta-sorozatvetőből nyitnak tüzet az orosz állásokra az éjszaka közepén. Korábban már beszámoltunk róla, a drónfelderítés és hírszerzés által megadott célpontokra gyakran mér csapást az ukrán tüzérség, érzékeny veszteségeket okozva az orosz csapatoknak.

A hétfő este Twitterre feltöltött felvételen több ukrán rakéta-sorozatvető (valószínűleg BM-21 Gradok) is látható, amint az éjszaka közepén tüzet nyit az orosz állásokra. Az ukránok a régi szovjet technikán (BM-21 Grad és BM-27 Uragan) kívül nyár óta hasznának amerikai HIMARS és amerikai fejlesztésű, de főként európai adományokból (Egyesült Királyság, Norvégia)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés