Előfizetői tartalom

Kimondta Brüsszel: új szakaszba lépett a háború

MTI
Oroszország "új fejezetet" nyitott az Ukrajna elleni háborújában azzal, hogy "válogatás nélkül hajt végre támadásokat a polgári lakosság és nem katonai célpontok ellen" - jelentette ki Stefano Sannino, az Európai Unió külügyi szolgálatának főtitkára egy pénteki tokiói sajtóértekezletén, amely ázsiai-csendes-óceáni körútjának része.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a kezdeti "különleges hadművelet" koncepciójától elmozdulva ma már "a NATO és a Nyugat ellen vív háborút" - tette hozzá. A magas rangú uniós tisztségviselő méltatta, hogy Németország és az Egyesült Államok katonai felszerelésekkel támogatja Ukrajnát. Állítása szerint a német és amerikai harckocsikat azért küldik Kijevnek, hogy segítsék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés