Előfizetői tartalom

Rakétaeső pusztított Ukrajnában, Zelenszkij még több fegyvert kér - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Tegnap több mint 50 nagy hatótávolságú rakétát lőtt ki Oroszország Ukrajnára, ami jelentős pusztítást okozott, Kijevben átmenetileg elment az áram. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök még több fegyvert kért. Az Egyesült Államok kormánya úgy döntött, az Abrams harckocsi modernebb altípusát, az M1A2-est küldik Ukrajnába. Az Egyesült Államok nemzetközi bűnszervezetnek minősítette a Wagner-csoportot. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború pénteki eseményeivel.

2023. január 27. 19:27 Megosztás Megtiltották a külföldi utazást az ukrán vezetésnek Az ukrán kormány határozatot fogadott el, amely megtiltja a tisztségviselőknek, hogy a háború ideje alatt alapos indok nélkül külföldre utazzanak - hozta nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés