Előfizetői tartalom

Moszkva újabb nagy támadásra készülhet, Ukrajna sorra kapja a felajánlásokat

Portfolio
Tovább érkeznek a katonai felajánlások Ukrajnába, miközben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök még több fegyvert kért. Az Egyesült Államok kormánya a napokban úgy döntött, az Abrams harckocsi modernebb altípusát, az M1A2-est küldik Ukrajnába, Belgium pedig 92 millió euró értékű katonai felszereléssel támogatja az országot. A nyugati országok a védelmi támogatások mellett immár támadásra is alkalmas felszereléseket, harckocsikat küldenek Ukrajnába, ezzel párhuzamosan az Európai Bizottság az Oroszországra kivetett szankciókat is meghosszabbította fél évvel. Az EU a háború új fejezetét emlegeti, mert Oroszország "válogatás nélkül hajt végre támadásokat a polgári lakosság és nem katonai célpontok ellen". Közeleg a háború egyéves évfordulója, egyes hírek szerint ez új támadási hullámra sarkallhatja Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború szombati eseményeivel.

2023. január 29. 09:04 Megosztás Háborús híreink vasárnap Friss, vasárnapi háborús tudósításunkat itt olvashatod: Kapcsolódó cikkünk 2023. 01. 29. Nagy támadásra készülhet Oroszország, újabb helyről érkeznek Leopardok Ukrajnába - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés