Előfizetői tartalom

Kész, vége: Oroszország szerint ez végleg elkaszálta a tárgyalás lehetőségét 

Portfolio
Oroszország külügyminiszter-helyettese egy hétfőn megjelent interjúban beszélt Oroszország diplomáciai helyzetéről, többek között az Egyesült Államokkal vagy épp az Ukrajnával folytatott tárgyalások lehetőségéről is. Szergej Rjabkov véleménye szerint a nyugati harckocsik szállítása elkaszálta annak a lehetőségét, hogy Moszkva és Kijev tárgyalásokat folytasson a békéről. A külügyminiszter beszélt arról is, hogy el tud képzelni egy olyan világot is, ahol a két nukleáris nagyhatalom nem ellenőrzi egymás fegyverkezését - írta meg a Reuters.

Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes az orosz RIA Novosztyinak adott interjújában kijelentette, hogy szerinte Nyugaton senki sem állt elő komoly kezdeményezésekkel az ukrán válság tárgyalásos megoldására. Hozzátette, miután a Nyugat a harckocsik szállítása mellett döntött, Oroszországnak már nincs értelme a tárgyalásos megoldást választania Kijevvel. Miután az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái