Előfizetői tartalom

Nagy ajánlat: milliós vérdíjat tűztek ki az oroszok a nyugati fegyverekre

Portfolio
A Fores orosz vállalat felajánlotta, hogy ötmillió rubelt (mintegy 26 millió forintot) ajánl fel készpénzben az első katonáknak, akik bizonyítottan megsemmisítenek vagy elfognak egy nyugati gyártmányú harckocsit az ukrajnai háborúban. Hiába a több milliós érték, az uráli vállalat vérdíj-listáján nem a harckocsik kilövése a legjelentősebb tétel - írta meg a Reuters.

A múlt héten az Egyesült Államok és Németország felajánlását követően az európai államok sorra jelentették be a rendelkezésre álló harckocsik egy részének átadását Ukrajna részére - így többek között amerikai M1 Abrams és német Leopard 2-es páncélosok érkezhetnek hamarosan az ukrajnai frontra. A harckocsik szállításáról szóló döntést a Kreml a háború veszélyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés