Előfizetői tartalom

Szorul a hurok Bahmut körül, megkezdődött az ukrán harckocsizók kiképzése - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Megkezdődött az ukrán harckocsizók kiképzése az Egyesült Királyságban. A katonák a brit gyártmányú Challenger 2-es harckocsi használatát fogják megtanulni, melyből első körben 14 darab fog érkezni az országba. Mindeközben az orosz csapatok folytatják Bahmut bekerítését: vasárnap jelentették be, hogy elfoglalták a Bahmuttól északra fekvő Blahodatne falut, melyen keresztül a város egyik utánpótlási vonala is futott. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. január 30. 22:16 Megosztás Jutalmat ígérnek az orosz katonák a nyugati tankok elfogásáért Alekszandr Oszipov, a Bajkálontúli terület kormányzója kedden rendeletet adott ki, amelyben a katonáknak 3 millió rubelt ígért egy német Leopard harckocsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés