Előfizetői tartalom

Áttörtek az oroszok Vuhledárnál, nemet mondott Ukrajnának Joe Biden - Háborús híreink kedden

Portfolio
Az orosz haderő és a Wagner-csoport nyomul előre Bahmut térségében, jelentős a kockázata annak, hogy a város bekerítés alá kerül a következő napokban, az utánpótlási útvonalak többségét már elvágták. Közben az ukrán kormány negyedik generációs vadászgépeket kért nyugatról, összesen 200 darab modern, NATO-repülőgépet szeretnének. Joe Biden határozott nemet mondott arra, hogy Amerika F-16-osokat adjon Ukrajnának, de más országok nyitottnak bizonyulnak rá. A brit hírszerzés szerint az oroszok áttörtek Vuhledárnál. Cikkünk folyamatosan frissül a háború aktualitásaival.

2023. február 01. 06:21 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Szerdai hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 01. Előretörőben az oroszok a Donbaszban, sejtelmes ígéretet tett Lukasenka – Háborús híreink szerdán ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés