Előfizetői tartalom

Bejelentették az oroszok: hajszálnyira vannak Bahmut teljes bekerítésétől

Portfolio
A Reuters értesülései szerint egy kelet-ukrajnai, az oroszok által beiktatott katonai tisztségviselő szerint az orosz erők bekerítették Bahmutot és harcolnak azért, hogy átvegyék az ellenőrzést a T0504-es autóút felett, amely összeköti a várost a közeli Csasziv Jar várossal. Ha az orosz erőknek sikerül megszerezni az ellenőrzést az útvonal felett, Ukrajnának egyetlen összeköttetése marad az ostromlott várossal.

Bahmut most már műveleti szempontból körül van véve, erőink hamarosan lezárják a várost körülvevő ostromgyűrűt - mondta Jan Gagin. Az orosz tisztviselő Denisz Pushilinnak, az oroszok által elismert szakadár Donyecki Népköztársaság vezetőjének tanácsadója. A Csasziv Jart Bahmuttal összekötő autóút ellenőrzéséért folyó harcok már folyamatban vannak - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés