Előfizetői tartalom

Meredek állítás terjed a harmadik világháború kitöréséről - De mit mondott igazából Joe Biden?

Portfolio
Kedd este egy 230 ezer követővel rendelkező Twitter-felhasználó kirakott egy posztot, amiben Joe Biden két, látszólag egymásnak ellentmondó beszédének egy-egy részlete szerepelt. A harmadik világháború kirobbanására erőteljesen utaló poszthoz még az amerikai milliárdos Elon Musk is hozzászólt, ám végül kiderült, a kép készítője pontatlanul, fontos részletek kihagyásával idézte Joe Biden amerikai elnököt – írta meg a Telex.

A Twitteren megosztott fénykép alsó és felső részén is Joe Biden amerikai elnök látható beszéd közben, mindkét képrészleten egy felirattal, amelyek idézetek egy 2022 márciusában és egy 2023 januárjában elmondott beszédéből. Az elképzelést, hogy tankokat küldünk Ukrajnába, harmadik világháborúnak hívják – 2022. március 11. - szerepel az első képen. Ma bejelentem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés