Előfizetői tartalom

Nagyon siettek az oroszok a frontra – Tömegkarambolt okoztak

Portfolio
Az interneten már külön kategóriája van azoknak a felvételeknek, melyeken a sofőrképességeiket rossz pillanatban megvillantani próbáló, és járművüket összetörő oroszok láthatóak. Az orosz-ukrán háború kezdeti szakaszában is számtalan videó látott napvilágot karambolozó orosz katonai járművekről, a legfrissebb Twitter felvétel alapján pedig ez a tendencia továbbra is változatlan.

A videót feltöltő Euromaidan információi szerint a felvétel a luhanszki Antrantszit városában készült. A felvételen jól látható az, ahogyan egy orosz katonai konvoj halad a település főútján. Russian military convoy ignored traffic signals and caused an accident in occupied Antratsyt, Luhansk OblastTikTok/makk__84 pic.twitter.com/SZeTd2phID— Euromaidan (Press) February 1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés