Előfizetői tartalom

Megjelent a fizetős ChatGPT: pofátlanul alacsony árat kérnek érte

Portfolio
Az OpenAI február elsején elindította a ChatGPT első előfizetési csomagját, ami elsőként az Egyesült Államokban élő felhasználók számára lesz elérhető. A 20 dolláros havidíjért cserébe a felhasználók elsőbbségi hozzáféréssel rendelkeznek majd "csúcsidőben", gyorsabb válaszokra számíthatnak és korai hozzáférést kapnak az új funkciókhoz – írta meg a Forbes.

Az OpenAi szerdán, egy blogbejegyzésben jelentette be hogy a ChatGPT Plus nevű új csomag 20 dolláros havidíj ellenében biztosít korlátlan hozzáférést a platform szolgáltatásaihoz. Az ígéretek szerint a prémium felhasználók elsőbbségi hozzáférést kapnak a ChatGPT-hez túlterhelt időszakban is, emellett gyorsabb válaszokat és „korai hozzáférést az új funkciókhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés