Előfizetői tartalom

Meglepő szövetségesre lelhet Izrael a szomszédos kontinensen

MTI
A Szudán és Izrael közötti kapcsolatok normalizálására irányuló diplomáciai megállapodás megkötésének, valamint katonai és biztonsági kérdések egyeztetésének szándékával az afrikai ország fővárosában, Kartúmban tett látogatást Eli Kohen izraeli külügyminiszter - közölte a szudáni külügyminisztérium és a Reuters hírügynökségnek nevük elhallgatását kérve nyilatkozó források.

Az izraeli külügyminisztérium egyelőre annyit közölt, hogy a tárcavezető csütörtök este, visszatérése után sajtótájékoztatón számol be a "történelmi léptékű állami látogatásról", amely egy kölcsönös látogatássorozat részét képezi. Az izraeli diplomácia jelenlegi irányítója nem először járt Szudánban: legutóbb hírszerzési miniszterként tárgyalt Kartúmban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés