Előfizetői tartalom

Megnevezte Irán a hétvégi dróntámadás felelősét

MTI
|
Portfolio
Izraelt tette felelőssé Irán ENSZ-nagykövete az iszlám köztársaság iszfaháni katonai létesítményét a múlt héten ért dróntámadás miatt – jelentette az ISNA iráni hírügynökség csütörtökön a nagykövet által a világszervezethez intézett levélre hivatkozva. Amír Szaíd Iraváni nemzetközi jogba ütközőnek nevezte a támadást és határozott választ ígért.

Irán fenntartja legitim és eredendő jogát arra, hogy megvédje nemzetbiztonságát, és határozottan reagáljon a cionista rezsim bármilyen fenyegetésére vagy gaztettére, bárhol és bármikor, amikor azt szükségesnek tartja – írta a nagykövet, „cionista rezsim” alatt Izraelt értve. Az iráni védelmi minisztérium a hét végén közölte, hogy az ország légvédelme sikeresen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés