Előfizetői tartalom

Putyin kemény üzenetet küldött azoknak, aki azt hiszik, legyőzhetik a csatatéren Oroszországot 

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök az egykori Sztálingrádnál 80 évvel ezelőtt a náci Németország felett aratott győzelem alkalmából mondott beszédet. A győzelemről tartott csütörtöki megemlékezésen az orosz elnök rengeteg párhuzamot állított a második világháború és a jelenleg folyó ukrajnai háborúval kapcsolatban – számolt be róla a Ria Novosztyi.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a sztálingrádi csatáról elmondott megemlékezésében párhuzamot állított a második világháború náci Németországa, és a mostanság bejelentett nyugati harckocsi-szállítmányok között. Az orosz elnök beszédében hangsúlyozta, Oroszországnak más, a páncélozott járműveknél komolyabb fegyverek is rendelkezésre állnak abban az esetben, ha külső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés