Előfizetői tartalom

Reagált a leváltásáról szóló hírekre az ukrán védelmi miniszter

Portfolio
Tartjuk a frontvonalat és tanulunk, levonjuk a következetéseket - írta ki Twitter-fiókján Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter, aki először szólalt meg, mióta párttársa lemondatásáról beszélt. Azt explicit nem mondta ki, hogy megy-e, vagy marad, de az oldalán közzétett posztból inkább úgy tűnik, egyelőre marad a miniszteri székben.

Vasárnap beszélt arról Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter párttársa az ukrán parlament előtt, hogy Volodimir Zelenszkij elnök lecseréli a védelmi tárca vezetőjét a minisztériumnál zajló korrupciós vizsgálatok miatt, aztán röviddel ezután visszakozott: Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 06. Mi folyik Ukrajnában? Cáfolják a védelmi miniszter leváltását 2023. 02....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés