Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a Honvédség: ezekben a megyékben kell katonai konvojokra számítani

MTI
Katonai járműveket csoportosít át a Magyar Honvédség február 8-án és 9-én, ezért menetoszlopok közlekedésére kell számítani a keleti országrészben, a 41. főút, M3 autópálya, 4. főút, M35 autópálya és 47. főút Szabolcs-Szatmár-Bereg-, Hajdú-Bihar-, Békés- és Csongrád-Csanád vármegyei útszakaszain. A Magyar Honvédség arra kéri a polgárokat, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen - közölte az Országos Sajtószolgálat.

Katonai járműveket csoportosít át a Magyar Honvédség február 8-án és 9-én, ezért menetoszlopok közlekedésére kell számítani a keleti országrészben, a 41. főút, M3 autópálya, 4. főút, M35 autópálya és 47. főút Szabolcs-Szatmár-Bereg-, Hajdú-Bihar-, Békés- és Csongrád-Csanád vármegyei útszakaszain. A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés