Előfizetői tartalom

Több fronton támadnak az oroszok, Bahmut nagyon nehéz helyzetben - Háborús híreink kedden

Portfolio
Átfogó támadást folytat az orosz Wagner-csoport a VDV-vel együttműködve Bahmut ellen. Orosz források szerint a településről kivezető utakat elvágták az orosz erők, a védők gyakorlatilag be vannak kerítve. Ukrajna védői Bahmut körül maguk is beismerték, hogy nehéz helyzetben vannak. Az orosz haderő nehézfegyverekkel támad Vuhledar térségében, súlyosak a veszteségek. Kreminnánál szintén heves harcok vannak, az orosz a napokban minimális előretörést valósítottak meg. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. február 08. 06:25 Megosztás Szerdán is folytatódnak a háborús híreink: Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 08. Érkeznek a Leopard 1-esek, megindulhatott a nagy orosz offenzíva - Háborús híreink szerdán ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés