Előfizetői tartalom

Az ukránok leplezhették le Putyin tervét egy másik ország megtámadására

Portfolio
Az ukrán titkosszolgálat információkhoz jutott azzal kapcsolatban, hogy Oroszország Moldova megsemmisítésére készül – mondta csütörtökön Brüsszelben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Kiemelte, hogy az információkat továbbították a moldovai hatóságoknak, melyek megerősítették, hogy kaptak ilyen információt Kijevtől, illetve tapasztaltak is hasonló törekvéseket.

Zelenszkij az EU vezetőivel tárgyalt csütörtökön Brüsszelben, azt is elmondta, hogy nemrég értesítette Maia Sandu moldovai elnököt arról, hogy információik szerint Oroszország az országa destabilizálására készül - írja a CNBC. Az ukrán elnök szerint a hozzájuk eljutott titkosszolgálati információ tartalmazta, hogy ki, mikor és hol készül megdönteni Moldovában a demokráciát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés