Előfizetői tartalom

Megszólalt a budapesti orosz nagykövet: a magyar viszonyra is kihat a szankciós politika, de nyitottak vagyunk

Portfolio
Moszkvának át kell gondolnia, hogyan kommunikál azokkal az országokkal, amelyek aktívan támogatják az oroszellenes szankciók politikáját; és bár az orosz külpolitikai prioritásokban bekövetkezett alapvető elmozdulások a Magyarországgal való kapcsolatokban is tükröződnek, de Moszkva kész közös gazdasági projektek megvalósítására - jelezte Jevgenyij Sztanyiszlavov szerdán az orosz TASZSZ hírügynökségnek. Oroszország magyarországi nagykövete azt is üzente, hogy "Mi a magunk részéről készek vagyunk ilyen módon dolgozni és előre haladni a közös gazdasági projektek megvalósításában, attól függően, hogy magyar kollégáink mennyire állnak készen erre".

Jevgenyij Sztanyiszlavov azután nyilatkozott, hogy Vlagyimir Titov orosz első külügyminiszter-helyettes novemberben Bécsben tartott megbeszélést a közép- és kelet-európai országok orosz nagyköveteivel és ennek a tárcaközi egyeztetésnek az eredményeit üzente meg kifelé. A tudósítás úgy fogalmaz, hogy az orosz külügyminisztérium szerint a résztvevők rámutattak "az ezekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés